GYM LEDGER; Bileğinizdeki mucize.
Siz de her pazartesi diyete başlayanlardan mısınız? Ben yaklaşık 5 yıldır her haftanın Çarşamba günü karar veriyorum, pazartesi mutlaka unutmanın bir yolunu buluyorum ya da çok kabul edilir bir mazeret bulmayı başarıyorum. Salı günü pazartesiyi unutmakla geçiyor. Ancak Çarşamba günü kesinlikle ilk Çarşamba kadar kararlı, pazartesi diyete başlayacağım diyorum. Oysa diyetin tek başına yağ yakmaktan çok kas eriteceğini de biliyorum. Neredeyse hiç hareketsiz yaşam tarzımızda bir değişiklik yapmazsam, yani doğru şekilde kalori harcamazsam hiçbir sonuca varamayacağımı da biliyorum. Ama oturduğumuz yerden az yiyeceğim demesi kolay sözler arasındayken, yürüyüşe başlayacağım ya da spor salonuna gideceğim sözünün verilmesi bile zor, değil ki salon bulup, zaman ayarlayıp disipline olmak. Hele önümüzde koskocaman bir kış varken, soğuk, kar yağışı, Çabucak kararan hava. Alın size sağlam mazeretler. Hasta olurum ben. Bünyem çok zayıf benim… Oysa bağışıklığımızı kötü beslenerek ve hareketsiz bir yaşam sürerek mi güçlendireceğiz?
Haydi estetik kaygılarımızı bir tarafa bırakalım. Bu beslenme alışkanlıkları ve hareketsiz yaşam biçimimiz çok kısa bir zaman sonra bizi sağlıksız bırakacak. Şöyle bir bakın etrafınıza orta yaşa gelmiş hemen herkesin metabolik bir veya birkaç rahatsızlığı var. Sadece orta yaş sorunumu bu? Çok daha vahimi genç kuşakta özellikle ergenlik döneminde başlayan aşırı kilolanma. Çağımızın hastalığı oldu obezite. Kendi çocukluğunuzu hatırlayın okuldan sonraki uzun saatler sokakta ya da parkta koşarak geçerdi. Son yıllarda oyun alanlarının azalması ya da güvenlikten çok yaşam biçimimiz ve önceliklerimiz değişti. Çocuk oyunlarında bilgisayarlar öne çıktı. Artık çocuklar koşmak yerine ekranlarda kendileri için koşan karakterler yaratıyorlar. İlkokuldan başlayarak içine girdikleri yarış, sınav maratonları, hareketsizliği yaşam biçimi haline dönüştürdü.
Peki bu kötü gidişten nasıl kurtulacağız? İşte bugünkü makaleme konu olan proje GYM REWARDS LEDGER ile bunu başarmak mümkün olacak. Tabii ki hiçbir proje insanı sağlıklı yapmaz. Siz diyet ve egzersiz programı ile zayıflarsınız. Artık siz diyetinize dikkat edin. GYM egzersiz yapmanızı sağlayacak. Asıl zor olanı egzersiz yapmak mı diyorsunuz? Proje öyle güzel tasarlanmış ki spor yapmak hiçbir zaman, hiç kimse için bu kadar teşvik edici olmamıştır. GYM REWARDS, sizi spor yapmaya nasıl güdülüyor? Tabii ki ödül vererek. Yaptığınız egzersizin süresi, kalitesi, yani yaktığınız kalori, hepsi kayıt altında ve size ödül tokenleri olarak geri dönüyor. Siz bu tokenleri ister günlük kullanımda harcıyorsunuz isterseniz borsalar da trade ediyorsunuz. GYM REWARDS LEDGER adeta size yaptığınız egzersizin karşılığında para ödüyor.
Tam bu noktada size GYM LEDGER fitness bilekliğini tanıtmak istiyorum. Aslında dışardan bakıldığında son derece şık tasarlanmış digital saat görünüşünde bir bileklik GYM LEDGER. Sadece takı olarak bile kullanabileceğiniz bu muhteşem tasarım blockchain teknolojisinden aldığı yeteneklerle inanılmaz bir ekipmana dönüştürülmüş. Saat olmasının yanı sıra GYM Rewards uygulamasının ödül aktarıcısı bluetooth özelliği var. Çok işleve sahip olması saati kullanıcı dostu yapıyor. Çünkü bir çok ihtiyacınızı bir araya topluyor.Siz sporunuza odaklanıyorsunuz.
GYM LEDGER’I BENZERSİZ KILAN ÖZELLİKLER:
a- Ledger bilekliği düzenli olarak kalp atış hızı monitörü olarak sizi takip ediyor.
b- POE ( Egzersiz kanıtı) yeteneği ile sizin çalışmanızı GYM REWARDS’ın mobil uygulamasıyla kaydediyor. Adım ölçer uygulaması var. Harcadığınız kaloriyi hesaplıyor bilgiyi bluetooth la uygulamaya aktarıyor böylece sağlık bandı gibi çalışıyor. Yapınıza ve ihtiyacınıza uygun spor tavsiyeleri ve sağlık bilgilerinin saklanması gibi bir çok özelliğe sahip.
c- İşte göz kamaştırıcı bir başka özellik burada dikkatimizi çekiyor. GYM LEDGER uygulaması tokenlerinizi direk bilekliğinize kaydediyor. Çünkü bilekliğiniz aynı zamanda bir donanım cüzdan özelliğine sahip. Evet yanlış okumadınız. GYM LEDGER bir Hardware Wallet. Yani sadece LGR token değil tüm tokenlerinizi bileğinizde taşıyabileceğiniz güvenlikli bir dijital para cüzdanı. LGR token stake özelliği nedeniyle cüzdanınızda bulunan tokenlerinizi değerlenidirebilirsiniz. GYM Ledger cüzdanınızdan telefonunuza ya da bir arkadaşınıza tokenleri kolaylıkla aktarabilirsiniz.Giyilebilir bir cüzdan olması da üstün yanlarından biridir.Aynı zamanda cüzdanın çok sayıda tokeni desteklemesi cüzdanın en önemli özelliklerinden birisidir. Başka kripto paraları rahatlıkla taşıyabilir,dönüştürebilir başka bir cihaza aktarabilirsiniz.Bu durumun sağladığı konfor bir yana değişik cüzdan ihtiyaclarınızın da çözümü olur.
Sıkı durun çok önemli bir haber size GYM LEDGER fitness bilekliğiniz tanıtım amaçlı ücretsiz. Evet bu cüzdan bilekliğe ücretsiz sahip olabileceksiniz. Tek yapmanız gereken kendi sağlığınız için egzersiz yapmak. Gerisini GYM LEDGER halledecek. Bu arada bir hatırlatma eğer sizin referansınızla bu uygulamayı alıp kullanan arkadaşlarınız olursa, onlar üzerinden de bir miktar tokenle ödüllendirileceksiniz.
TOKEN BİLGİLERİ:
TOKEN : LGR
ERC20 tipidir ve ethereum platformunda çalışacaktır.
PreICO Price : 1 LGR = 0.0014 ETH
Price : 1 LGR = 0.002 ETH
Softcap : 4.000.000 LGR
Hardcap : 20.000.000 LGR
Satış Öncesi fiyat : (1 Ekim — 15 Ekim ) 1 LGR = 0.0014 ETH % 30 indirim
Token Satışı : (16 Ekim — 31 Ekim ) 1 LGR = 0.0015 ETH % 25 indirim
Token Satışı : ( 1 Kasım — 31 Aralık ) 1 LGR = 0.002 ETH % 0 indir
GYM REWARDS LEDGER TAKIMI:
GYM REWARDS LEDGER DANIŞMANLARI:
YOL HARİTASI:

Kısaca:

Yaşadığımız Dünya’nın giderek en ciddi sağlık sorunlarından biri haline gelen metabolik rahatsızlıkların nedeni yanlış beslenme kadar hareketsizliktir. GYM LEDGER fitness bileklikleri GYM REWARDS uygulamaları ile birlikte bu soruna müthiş çözüm üretti. Hareket ederek yaktığınız kaloriler size para kazandıracak. Sağlığınızı kazanırken aynı zamanda gelir elde etmek ciddi motivasyon aracı bence de. Bu bilekliği taşımanın bir başka avantajı GYM LEDGER in aynı zamanda bir donanım cüzdanı olma özelliği. Güvenlik kripto para yatırımcıları için çözüm isteyen sıkıntılardandır. Bir donanım cüzdan bu anlamda önemli bir fırsat, üstelik sağlığınızı kazanırken. GYM LEDGER gelecekte trend bir takı olarak Dünya’nın her yerinde insanların bileğinde göreceğimiz bir ekipman olacaktır. Yatırım yapacak tredar arkadaşlar, % 25 bonus fırsatını henüz kaçırmadınız. Takip ettiğinize değecek bir proje.
Yazan: N.İpek Celik
Bitcoin Talk User Name: @naz14
GYM LEDGER Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinmek İstenler için Faydalı Linkler:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

aQuest