CREDITO

CREDITO NETWORK


1.png
Idag, eftersom vår värld ständigt blir mer och mer avancerad i alla aspekter, och blockchain-tekniken har och kommer att bli en ännu viktigare del av våra liv, har parallellt med det hela bank- och transaktionssystemet inte förändrats så mycket.
Skapare av CREDITO NETWORK, en decentraliserad global finansiell beslutsfattande plattform, har kommit fram till en lösning. De fokuserade på de största problemen som har påverkat bankvärlden som är:
  1. säkerhetsproblem som kreditkortbedrägeri och stjäl värdefulla uppgifter från användaren
  2. personer som inte har några kreditpoäng sätts i en svårare position som avaktiverar dem från användningen av vissa förmåner som bankerna ger
  3. hålla all information och kontroll centraliserad
  4. oanpassade och föråldrade system som inte är kompatibla och inte visar det faktiska tillståndet
När man endast kortfattat anger de viktigaste problemen kan alla se att systemet har behov av drastisk förändring. CREDITO har lyckats med allt detta. Det har introducerat oss med bra lösningar på alla dessa frågor och har visat ett sätt att förbättra och revolutionera hela affärsverksamheten.
Som vi nämnde, CREDITO NETWORK eller kort CREDITO, är en blockcain-teknologi-eterbaserad plattform som ger decentralisering till den globala finansen. Det gör transaktioner så säkra som möjligt, möjliggör ekonomisk integration och decentraliserad utlåning, ger exakta kreditpoäng och mycket mer. För mer information om det angivna, kan du besöka deras officiella hemsida https://credito.io/ .
Credito kommer att ge bank och andra finansinstitut tillgång till all nödvändig kreditinformation och poäng, oavsett om det gäller en juridisk person eller en fysisk person. Credito är helt transparent och kan ge all nödvändig information eftersom det kan bli föremål för inspektion när som helst, vid behov. Dessutom övervakas alla användarnas aktiviteter för att förhindra missbruk eller missbruk.
2.png
CREDITO NETWORK, tillsammans med sin öppenhet och säkerhet, ger smarta kontrakt via sitt låneavtal, vilket gör alla transaktioner synliga, spårbara och tydliga utan att det behövs någon central myndighet att medley. Dessa kontrakt är flexibla och kan hantera olika ERC-20 kompatibla tokens.
CREDITO NETWORK har infört tre segment av denna plattform:
  1. CREDITO SCORE - innehåller all information om en persons sannolikhet att återbetala ett lånebelopp
  2. CREDITO TRANSACTION SCORE - innehåller all information om en bedrägeribekämpning
  3. CREDAPP - decentraliserad P2P krypto utlåningsplattform
När det gäller token-distribution kommer CREDITO NETWORK att ha en engångs-TGE- eller Token Generation Event där 50% av token kommer att vara tillgängliga för offentlig försäljning. Datumet för "TGE" kommer att meddelas inom en snar framtid och det kommer att fördela en total kreditleverans på 1 miljard, vilket visas på bilden nedan.
3.png
Detaljerad information om hela projektet som du hittar på CREDITO NETWORK Vitbok https://credito.io/pdf/whitepaper.pdf .
Dessutom är allt du behöver veta om de briljanta teammedlemmarna och skaparna av CREDITO NETWORK, listade på deras officiella hemsida https://credito.io/

My name:fesia007

Komentar

Postingan populer dari blog ini

aQuest