Розбір проекту Extradecoin, кріптовалютная торгова платформа


сэр теплый привет друг со мной fesia007, я расскажу о проекте extradecoin ниже здесь
Extradecoin.jpg
Extradecoin це кріптовалютная торгова платформа. Інвестори можуть торгувати кріптокріпто на біржі. Extradecoin створений з бажанням надати якісну, надійну і безпечну фінансову платформу для інвесторів. Крім того, ми прагнемо принести новітні технологічні платформи з кращим досвідом призначеного для користувача інтерфейсу на платформі Extradecoin і в той же час створювати екосистеми, щоб максимально використовувати переваги для спільноти.
Основна інформація:
Screenshot_3.png
Бізнес модель
Extradecoin націлений на певні групи клієнтів:
Інвестор: Extradecoin допоможе інвесторам придбати більшу частину доступною криптовалюта на ринку. Компанія пропонує послуги з найнижчою комісійної митом, мінімальним часом очікування виведення, швидкої передачею процесу і негайними розміщенням замовлень.
Розробники ICO: Extradecoin підтримує нові проекти ICO в процесі відкриття і вимагає фінансування. Компанія допомагає клієнтам у виборі і інвестуванні в проект ICO. Компанія також допомагає інвесторам перепродати токен, навіть якщо проект ICO все ще триває. Як тільки ICO буде завершена, інвестори можуть продовжувати торгувати цією монетою на Extradecoin. Роблячи це, Extradecoin допомагає спільноті ICO розширюватися, що збільшує ліквідність і цінність токена.
Gamer: Token Play це місце, де геймери можуть розважатися і одночасно отримувати прибуток від гри. Граючи в наші ігри в TokenPlay, Gamers використовують монету для обміну в ігрових сервісах. TokenPlay буде мати високу інформаційною безпекою. У Extradecoin люди також можуть одночасно бути гравцем і інвестором.
здатність обробляти
Інтегрована платформа Extradecoin забезпечить надшвидку швидкість обробки, що дозволить ринку отримати високу ліквідність. Таким чином, грошовий потік безперервно обробляється, і ніяка транзакція не підтримується з-за тривалого часу очікування.
Підтримка декількох мов
Extradecoin буде підтримувати загальні мови на всіх призначених для користувача інтерфейсів. Початковий реліз буде включати в себе англійську і китайську, а потім корейську та японську. Інші мови будуть додані в Extradecoin пізніше.
Основні функції
Extradecoin дозволить інвесторам проводити спот-трейдинг через лімітні ордери і ринкові ордера. Крім того, компанія буде підтримувати маржинальний торгівлю з високою рентабельністю компанії, інтегрованої з платформою для запозичень. У найближчому майбутньому Extradecoin також побудує децентралізований обмін. Через децентралізовану платформу інвестори можуть здійснювати кріптовалютние транзакції без обмежень. Extradecoin розробить нову торгову модель, включаючи децентралізацію транзакцій на Blockchain для задоволення різних інвестиційних вимог.
Оновлення новин криптовалюта
Останні новини про кріптовалютном ринку, а також останні проривні технології будуть оновлені в розділі «Новини», щоб дати інвесторам багатовимірний огляд і детальну інформацію про ринок.
Автономне і онлайн-навчання
Щоб підтримати нових інвесторів, які можуть бути не знайомі з криптовалюта і підвищити ефективність транзакцій, Extradecoin почне онлайн-курси і онлайн-курси. Інвестори, які приходять в Extradecoin, будуть навчені знань на ринку, навичкам торгівлі і мають можливість зустрітися з професійними трейдерами.
Звіт про аналіз і оцінку
Періодичний звіт по кріптовалютному ринку буде складено професійними аналітиками зі знанням сучасних технологій і мають довгостроковий інвестиційний досвід на ринку. У той же час Extradecoin проведе детальний огляд списку ICO на торговій платформі для надання допомоги починаючим фірмам. Це також допоможе визначити потенційні проекти ICO, які мають достатню якість і потенційну прибутковість для наших клієнтів.
Підтримка клієнтів 24/7
Щоб забезпечити максимальну якість обслуговування наших клієнтів, Extradecoin буде розгортати численні канали підтримки клієнтів, які будуть працювати цілодобово і без вихідних, щоб відповідати на питання, допомагати в нових функціях веб-сайту, отримувати відгуки користувачів, допомагати у вирішенні транзакційних проблем і повідомляти клієнтів в випадку виникнення проблеми.
платформа запозичення
Аби збільшити прибутковість для інвесторів, Extradecoin буде грати роль посередника на платформі, яка пов'язує кредиторів і позичальників. Інвестори можуть мати невикористані готівкові гроші у своєму гаманці Extradecoin і тому можуть надавати іншим один одному заробіток додаткового щомісячного доходу. Інвестори, які хочуть збільшити свій капітал і шукають нові інвестиції, можуть зв'язатися з Extradecoin, щоб знайти підходящі кредити.
маржинальний механізм
Інвестори, які хочуть позичити гроші на Extradecoin, повинні будуть знайти відповідні кредити на підставі правил платформи. Умовою запозичення є те, що інвестори повинні хоча б мати, принаймні, кількістю монет, які вони мають намір запозичити.
Додаткова інформація про проект:
Веб-сайт: https://extradecoin.com
Технический документ: https://drive.google.com/file/d/1ZOZiqfFTu71UiY5-FAWTnHWa2uKqH4wV/view?usp=sharing
Facebook: https://www.facebook.com/extradecoin
Twitter: https://twitter.com/Extradecoin1
Telegram: https://t.me/extradecoinofficial
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/extradecoin-live-884357164

Komentar

Postingan populer dari blog ini

aQuest