eLYQD


Merkezi Olmayan Bir Vaping Sanayi Pazarı
Elyqd'nin temel özelliklerinden biri, platformun şeffaf, açık ve her iki işlem tarafı için mümkün olduğunca güvenli hale getirilmesine, işlem ve iş maliyetlerinin azaltılmasına ve satın alma sürecinin basitleştirilmesine olanak tanıyan blockchain teknolojisinin kullanılmasıdır
eLYQD küresel ve merkezi olmayan bir platformdur, kümülatif noktaları ve sadakat programlarını yönetmek için kullanılır. Farklı noktalardaki çok sayıda sadakat programını analiz ettikten sonra, Geliştirici iyi bir uygulama bulamadı. Bu, kullanıcıya doğrudan zarar vermenin yanı sıra sadakat programlarının başarıyla uygulanmadığı ve şirketin sorumluluğunun artması gerçeğine yol açar.
projenin böyle bir sistem için değeri nasıl temsil ettiğini ve bu projenin proje bloğu platformundan nasıl farklı olduğunu, puanların entegrasyonuna benzer şekilde inceleyelim . Tüm kullanıcılar eLYQD ortaklık programından aldıkları noktaları veya milleri tokens eLYQD ya da tam tersi, ortaklık programında puan için belirteçleri değiştirin. Kullanıcı eLYQD ortaklık programında ürün satın almak için. Bağlı programlar pazarlama, tanıtım ve alışveriş tarafından sağlanan daha fazla fırsattan yararlanacaktır.
eLYQD bu kullanıcıya doğrudan zarar ile ilgili sorunları çözmek için blokları kullanan bir platformdur, ve çok fazla sadakat programları kullanarak bir sonucu olarak şirkete kötü ve artan yükümlülükler tarafından uygulanan bir sadakat programı. eLYQD Noktaları entegre eder eLYQD TOKEN DAĞITIMI (LYQD) ve kullanıcıya sadakat programı sağlar. Maksimum güvenlik ile en ucuz için. Güvenilirlik ve düşük işlem maliyetlerine ek olarak, eLYQD aracı ortadan kaldırmak için blok devre teknolojisini kullanarak, kullanıcılara ve ortaklara daha mantıklı bir sonuç verir.
puan ve mil ağırlıklı olarak ekonomik faaliyetlerimizde kullanılmaktadır. Ankete göre, ortalama Amerikan halkının üçte ikisi 29 farklı şirketten bir nokta sistemi kullanıyor. Örneğin, iş gezileri için bir uçakta uçarken, bir kredi kartı veya herhangi bir zamanda toplanan çevrimiçi mağazalarda puan kullanın. Genellikle bu öğeler, mal ve hizmet satın alırken satın alma tutarının belirli bir yüzdesini alır. Bir müşteri için, puanları mal ve hizmet satın almak için nakit olarak gelecekte puan kullanmak için izin malların fiyatını azaltır. İş için artan müşteri sadakati bekleyebilir ve müşterilerine hizmetlerine odaklanmalarını teşvik edebilirler.
kullanıcı eLYQD belirteçleri kolayca entegre edebilir ve yönetebilir eLYQD ve nokta. cüzdan dünya çapında her şirkete onları eLYQD kullanıcılar ayrıca kolayca belirteçleri için gözlük alışverişi yapabilirsiniz eLYQD or a token eLYQD ortak noktaları için. Buna ek olarak, çantada eLYQD gerçek zamanlı olarak kullanıcılara veya ortaklara reklam ortakları veya kuponlar sağlayan bir reklam kanalı içerir. Bu ortaklık sağlar eLYQD daha fazla müşteri çekmek ve daha fazla sadakat programları teşvik. Buna ek olarak, mağaza eLYQD kullanıcılar bir ortaklıktan mal veya hizmet satın alabilir.
tanıştığımız her şirket puan kullanarak bir sadakat programı başlatır. Bu mallar için pazar milyarlarca maliyeti ve yılda %6 oranında büyür. Bununla birlikte, bu, çok sayıda farklı hesap türü olduğu anlamına gelir, çünkü dünyada çok fazla iş vardır. Çaresizlikte, müşterinin gözlüklerini yönetmek ve kullanmak zordur. Hatta iş için, puan beklenenden daha düşük sadakat programları yol açabilir ve olumsuz borçlarını etkiler. eLYQD gözlük kullanımı ile şu anda sadakat programı sorunu çözer bir kilit dayalı Ademi bir karardır. Temel Özellikler eLYQD dahil eLYQD cüzdan, değişim, eLYQD promosyon beslemek ve saklamak için. eLYQD
Project eLYQD puan kullanan bir sadakat programı sorunu çözer blok Ademi, kararıdır. Temel Özellikler eLYQD çanta eLYQD çanta, değişim, eLYQD yem promosyon ve mağaza. eLYQD
TOKEN DAĞITIMI (LYQD)
Token eLYQD ethereum platformunda ERC20 ile uyumlu bir simge olarak tasarlanmıştır ve kilitleme teknolojisinden yararlanır. Hedef kitle eLYQD - bir havayolu, bir seyahat acentesi, bir pazar lideri, hem de dünya çapında online mağazalar. Bu gibi avantajlarla, eLYQD gelişmiş, güvenli ve etkili bir kilitleme teknolojisine dayanarak, küresel pazarda bir milyar dolara sahip olacak.
proje hangi sorunları çözüyor?
aşağıda tanımlanan sorunlar bulunmaktadır. Şirketin yükümlülüklerinde artış: kullanılmayan noktalar yükümlülükler olarak kaydedilir. Müşteri puanlarının giderek daha az talep görmesi nedeniyle, şirketin yükümlülükleri daha önemli hale geliyor ve finansal değerlendirmeleri üzerinde olumsuz bir etkisi var. Düşük performans sadakat programı: bu puanları düşük kullanımı nedeniyle, şirket beklendiği gibi, sadakat programının performansını elde edemez. müşteri ve iş için sosyal maliyetleri nasıl düşük verimlilik.
kontrol noktalarının karmaşıklığı: ortalama 29 program kaydedilir, farklıdır, bu nedenle noktaları kontrol etmek zordur ve gözlüklerin sona ermesine neden olur. Kar bu platform tarafından sağlanacaktır. Hem kullanıcılar hem de işletmeler platform sandalyesini kullanabilir. Kullanıcılar puanlarını eLYQD TOKEN DAĞITIMI (LYQD) veya dükkan noktasında puanlarınızı kullanın. Kullanıcılar, ilgili şirketlerin reklamlarına erişmek için reklam kanalları aracılığıyla promosyona erişirler.
eLYQD cüzdan yönetmek ve aynı anda birden fazla ortak entegre sağlar. Şirketin daha fazla müşteriye erişimi vardır, bu da ürünlerini aynı anda hızlı bir şekilde satmalarını sağlar. Değişim modelleri eLYQD şirketlerin yükümlülüklerini etkili bir şekilde azaltmalarına yardımcı olun. Ortaklar, besleme ve depolama atamalarını kullanarak potansiyel müşterilere daha fazla sadakat teşvik edebilir. eLYQD
TAKIM ICO PROJESİ eLYQD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

aQuest